Hjärtstartare och tillbehör

Hjärtstartare som ger dig vägledning och självförtroende att agera vid hjärtstopp


Ett hjärtstopp kan drabba vem som helt, när som helst. De flesta, eller ca 70% av alla hjärtstopp sker i hemmet och flertalet, 60% är bevittnade - någon är med andra ord oftast där. Det som händer under de första minutrarna efter ett plötsligt hjärtstopp kan vara livsavgörande för den drabbade. Av alla hjärtstopp som sker i Sverige har 80% tagits om hand av lekmän som gett HLR innan ambulans anländer. Med en hjärtstartare ökar överlevnadsgraden avsevärt. 


De hjärtstartare vi säljer är kompletta och enkla att använda. De ger dig instruktioner så att du vet exakt vad du ska göra steg för steg.  De passar både på arbetsplatsen, i offentliga rum eller i hemmamiljö som ex en bostadsrättsförening. Många tänker inte på att många hjärtstopp faktiskt sker i hemmamiljö. 


Alla priser exluderar moms.


Vi säljer alla tillbehör såsom elektroder, batterier, väskor skyltar och dekaler.

Kontakta oss!


POWERHEART G5

15 600 kr inkl frakt

Med fler Än 40 patent i USA är Powerheart® G5 den första AED-enheten som kombinerar variabel eskalerande energi med snabba defibrilleringstider och HLR-feedback i realtid.


Den enkla, intuitiva användningen och meddelanden i användarens takt gör att livräddare på arbetsplatser och offentliga platser kan agera snabbt och säkert för att ge den drabbade den bästa chansen att överleva.


Powerheart hjärtstartare tillverkas av världsledande Cardiac Science.


AIVIA 100 inomhusskåp

2 156 kr

AIViA 200 utomhusskåp inkl värme

5 036 kr

Båda skåpen har larm

Plastskåp för hjärtstartare. Passar alla hjärtstartare som vi har till försäljning.

BENEHEART C1A

13 500 kr inkl frakt

ResQNavi erbjuder utförlig HLR-rådgivning enligt senaste AHA/ERC guidelines för att hjälpa till att utföra högkvalitativ HLR.


Det är lätt att byta mellan vuxen- och barnläge, den ger dig feedback och motiverar livräddaren att nå målet och rädda ett liv.