Aktuellt

2021-06-24

Många nya utbildade Första Hjälpare 

Två glada och stolta instruktörer har under den senaste tiden tackat av närmare 100 nyutbildade första hjälpare till psykisk hälsa.

Personer som kommer att göra skillnad för den med psykisk ohälsa och sprida kunskap om att det finns något som heter BLEUS.

Tack för fint samarbete Thomas Delin på Sistec och Ethos Utbildning – tillsammans förebygger vi ohälsa!

2021-06-20

Kommentar till betänkandet av Ordningsvaktsutredningen SOU 2021:38

Kommentarerna till betänkandet är gjort ur ett privat fastighetsägarperspektiv.

Kommentar pdf


2021-05-14

Sammanfattning av restriktioner

Sammanfattning av Folkhälsomyndighetens rapport om återöppna samhället
till ett normalt läge utan restriktioner orsakade av Covid 19


Läs hela sammanställningen (pdf)

2021-05-14

Ekfelt föreläser om MHFA

Under 7 veckor har Victoria Reuithe i samarbete med Thomas Delin på Sistec AB haft totalt 8 uppdakattade och välbesökta föreläsningar om utbildningen Första Hjälpen till psykisk hälsa. Föreläsningarna har skett online och vill du ta del av den - kontakta oss! 

Till kontaktformulär 

Det går också bra att skicka ett mail till info@ekfelt.se

2021-01-31

Ann-Sofie Ljungfelt i Göteborgs-Posten

Mitt i en pandemi blir säkerhetsfrågorna mer aktuella än någonsin. Många verksamheter och myndigheter har behövt krishantera konstant sedan mars i fjol. Någon som vill skapa trygga miljöer och hjälper verksamheter med sitt säkerhetsarbete är Ann-Sofie Ljungfelt, CPP, som driver Ekfelt Management. 

Fortsätt läsa hela artikeln

2021-01-02

Konsten att använda munskydd

Munskyddens vara eller icke vara, det har diskutterats i Sverige under nästen hela året. Med dennya pandemilagen som snart träder i kraft kommer med sannolikhet kravet på munskydd att skärpas. Hur använder vi då dessa ansiktsprydnader utan att förvandla dem till "små smitthärdar"? Jag har satt ihop en liten lathund. Dela med er till de som ni anser lämpliga (och det är alla som ska använda dessa tingestar är min rekommendation)


Lathund - klicka här (pdf)

2020-11-30

Julkalender hos Ekfelt

Vi har en spännande månad framför oss tillsammans med er! Gör ett besök varenda dag här på hemsidan eller se till att gilla vår Facebook sida. Vi har nya fina överraskningar varenda dag. 

2020-11-06

Nya utbildningar och föreläsningar

Första hjälpen för psykisk hälsa

MHFA - Mental Healt First Aid

Vi utbildar Första hjälpare för psykisk hälsa. En utbildning som går att likna med hjärt- lungräddning, HLR som utförs vid fysisk skada. På samma sätt kan en Första hjälpare stötta vid psykisk sjukdom och de kriser som de kan utlösa. Utbildningen finns i tre varianter. Ungdom, vuxen och äldre. Den som går utbildningen lär sig med andra ord att möta en ungdom, vuxen eller äldre med spykisk ohälsa.


Vi håller utbildningar för grupper i ett företag, organisation, skolpersonal eller personal inom äldreomsorgen. Öppna utbildningar för allmänheten genomförs också.


Kontakta oss för mer information!

Läs mer
Gratis webinar

Den 14 novmeber håller vi ett webinar som riktar sig till alla som har unga familjemedlemmar. Hur man lär barn agera i kris utan att det skapar otrygghet är ämnet vi talar om. Välkommen att läsa mer och registera dig på länken här nedan.

Information och anmälan


2020-07-31

Erbjudande under hela augusti

Vi bjuder dig på startavgiften när du anlitar oss för att digitalisera dina bilder. Erbjudandet gäller under hela augusti och obegränsat antal gånger. Passa på att ta hand om dina gamla fotografier, vi reducerar repor och damm och ger även färgerna nytt liv. Negativ och diabilder skannas så att du får se dem som verkliga fotografier.

Läs mer om erbjudandet

2020-06-01

Vi har flyttat! 29 har blivit 33

För två veckor sedan gick flyttlasset och vi sitter nu i fina ljusa lokaler på samma gatuadress men annat nummer. Hästholmsvägen 33, plan 1 - hjärtligt välkomna!

2020-04-22

Information från Polisens

nationella bedrägericenter

Tema: Bedrägeri i katastrofens spår
- hur utnyttjar bedragaren krisen?


"Bedragare har en lång historia av att utnyttja naturkatastrofer eller andra kriserr för sin egen vinning. Varje lokal eller global händelse har olika förutsättningar och skeenden, med en deminsion har dessa gemensamt; att vissa individer står redo att gagna sig själva på andras bekostnad. "


Läs vidare i Polisens nyhetsbrev

2020-04-01

Digitalisera dina bilder och andra viktiga papper

Många har mer tid över nu och tar hand om saker som man lagt åt sidan tidigare. Foton och högar av viktiga papper till exempel. Vi hjälper dig att digitalisera alla papper med högt värde. T ex fotografier, diplom, avtal, teckningar, negativ eller gamla diabilder. Kontakta oss!

Ladda ner pdf


2020-03-16

Information om identitetsintrång

Information om vad som kan hända om du blir utsatt för en id-stöld, vad du bör tänka på och hur du kan skydda dig.  Läs/ladda ner pdf på svenska

Uppdaterat 2020-03-12

Sammanfattning om coronaviruset